Toegangscontrole

Met een intelligent toegangscontrolesysteem kun je eenvoudig bepalen wie en wanneer toegang heeft tot een specifieke ruimte. Hiermee kun je ongewenste bezoekers effectief buiten houden.

Toegangscontrole

Het beveiligen van je pand heeft de hoogste prioriteit. Het is essentieel om zelf te kunnen bepalen wie en wanneer toegang krijgt tot verschillende ruimtes. DES Retailtechniek biedt het juiste toegangscontrolesysteem om aan deze behoeften te voldoen.

Een eenvoudig paneel op de centrale toegangsdeur of fabriekspoort, waarop een code kan worden ingevoerd of via kentekenregistratie, kan een geschikte optie zijn. Deze methode is eenvoudig maar effectief. Een pasjes- of tag-systeem kan handiger zijn, omdat het ook de gegevens van de gebruiker registreert. Hiermee voorkom je het risico dat een sleutel, pasje of tag verloren raakt, wordt gekopieerd of in verkeerde handen valt.

Als extra beveiligingsmaatregel biedt een biometrisch toegangssysteem, dat werkt op basis van een vingerafdruk, een perfecte oplossing. Dit zorgt voor een zeer veilige en unieke vorm van identificatie, waardoor het risico op ongeautoriseerde toegang minimaal is.

DES Retailtechniek kan je adviseren, in samenwerking met DES Beveiligingestechniek, over de meest geschikte optie voor jouw situatie en dit toegangscontrolesysteem voor je realiseren.

Vraag offerte op

    DES MOOI WERK