Over DES Retailtechniek

DES Retailtechniek is een jonge en dynamische organisatie die met u meedenkt.

Met een vakkundig en betrokken team van erkende installateurs ontwerpen, installeren én onderhouden wij elektrotechnische-, communicatie- en beveiligingsinstallaties voor uiteenlopende sectoren. Wij zijn gespecialiseerd voor korte termijn projecten.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

DES Retailtechniek ontwerpt, installeert en onderhoudt complete elektrotechnische installaties. Met een flinke dosis kennis en motivatie staan onze experts dagelijks voor jou klaar!

DES Retailtechniek richtte zich voor de overname voornamelijk op het leveren van technische oplossingen voor koelsystemen in de supermarkten. De DES groep zelf leverde al langere tijd totaaloplossingen binnen de Retail, zoals de complete elektrotechnische installatie en beveiliging. Door het bundelen van expertise op diverse vakgebieden, streeft DES Retailtechniek ernaar om te groeien binnen de Retail sector.

Wij zijn een onderdeel van DES Group, de moedermaatschappij van eveneens Valkenaars Elektrotechniek, Verheggen ElektrotechniekDES Service & Onderhoud, NVO, DES Beveiligingstechniek, JWR Elektrotechniek en Regio Service.

Waar wij voor staan

DES-kundig
Het team van DES Retailtechniek  bestaat uit opgeleid, vakkundig én gemotiveerd personeel. Onze mensen verstaan het vak. Door ruime ervaring en vakmanschap lukt het ons om keer op keer de beoogde resultaten te halen. Wij werken enkel met gedreven professionals die plezier en voldoening halen uit het vak en de bijbehorende werkzaamheden. Dat zie en merk je.

 

Betrouwbaar
Betrouwbaarheid staat hoog in ons vaandel. Afspraak is afspraak en wij doen wat we beloven. Wij kiezen de beste systemen en componenten wat de betrouwbaarheid van onze installaties ten goede komt. Door het toepassen van proven technology bieden wij hoogwaardig kwalitatieve systemen.

 

Passie
Onze mensen hebben passie voor het vak. Dat vertaald zich in het vakmanschap waarmee wij elektrotechnische problemen oplossen en merk je aan de betrokkenheid. Onze experts weten altijd op een creatieve en innovatieve wijze een vakkundig resultaat te leveren. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. Het volgen en geven van trainingen zorgt voor een persoonlijke groei en houdt ons scherp .

 

Samen
Bij DES Retailtechniek staan we voor elkaar klaar. Zowel de binnen- als buitendienst werkt met elkaar samen en heeft elkaar nodig om tot de beste oplossing te komen. Wij zijn een hecht team, dat is bevorderlijk voor de werksfeer en voor het resultaat.

 

Dynamisch
DES Retailtechniek is dynamisch in de breedste zin van het woord. De nieuwste technieken maken wij eigen en door ons complete team kunnen we ook op- en afschalen in capaciteit. Wij bieden diversiteit én kennis binnen alle disciplines!

    DES MOOI WERK